Ensam Tjej!

Godkväll där hemma!

Berättade ju att Anthony flyttade ut förra veckan, o det gjorde även Louise, en australiensisk tjej som bodde brevid mig. Nu har det flyttat in nytt folk. En tysk kille som är här på semester och hälsar p sin tjej som pluggar här, och en italiensk kille som också pluggar engelska. Så de slog mig att jag är ju ensam tjej här på flat 6.. hade inte tänkt på det.

Ikväll hade de lite bbq nere hos simon, som jag deltog i., Har sedan sett på film och lärt känna den nya italienaren lite bättre. Dock ganska svår att prata med pga att han inte är så bra på engelska. Men väldigt trevlig iaf.

Anna och Cia kommer förmodligen hit på torsdag! Jippi! Det passar mig utmärkt eftersom jag är ledig från skolan på fredag.
 
Ska sova strax, måste bara berätta, Alain som jag bor med, ringde precis och berättade att han och Mark vunnit 1000 dollar på casinot! Heelt sjukt! De spenderar dock mkt tid där, men har hittills gått i stort sett +-0, så det här vinsten satt ju fint! Så för dem blir det "big party tonight" :)

Hejsvejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0