BeachVolley

Godkväll!

Nu sitter jag här vid min dator, borde börja med mitt homework, men internet fungerade inte här igår så det finns lite att göra här med. Ikväll har vi spelat Volleyball nere vid The Esplanade, en promenad längst stranden , som inte är någon strand utan mest sankmark då vattnet är lågt. Det var en strand en gång  tiden.. Men tydligen så gjorde de något någon gång som förstörde den. Så nu är det bara en "sankstrand" när vattnet är lågt. När det är högt går vattnet enda fram till esplanden. Iaf så spelade vi volleyball. Riktigt kul. Det var en  blandning av tyskar, schwitzare, fransmän m.fl
Idag anmälde jag mig till en ny utflykt till helgen, fast denna gång bara över lördag dag. Nu ska vi söderut till Josephins Falls. Något känt vattenfall med en lång naturlig rutchbana! Sedan skulle vi besöka en djurfarm av något slag o även luncha på en fin fin strand. :)

Kan någon tipsa mig om vad jag kan laga för mat, (billig) om kvällaran!? Känner att jag bara lagar samma saker hela tiden.. o det är precis detsamma som  jag lagade och åt när jag var i Norge! Så jag behöver lite nya ideer, lite ny inspiration! Någon som har några bra tips!?

Imorgonkväll är det Free Champange för alla tjejer på Casinot här i stan.. Så då blir det nog en tur dit! :)

Hade!

ps. För er som vill skicka mig ett gulligt sms, eller som vill ha mitt telefonnr här i Australien av andra skäl finner det här nedan!

+61 0414901055

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0