Sun, bath, spiders but no turtles

Jag, Simon, Alain, the canadian couple, the spanish couple, Nadine, Chris, Franc och en spansk kille jag inte vet namnet på (Alla från sharehouset) var ju på utflykt till Fritzoy Island igår. Vi tog en gemensam taxi ner till färjecentralen 07.45 och då var vädret verkligen skit. Mörka moln så långt man kunde se och lite halv blåsigt. Färjan tog ca en h och i samma stund som vi anlände till ön så sprack molnen upp och solen kom fram! Yeeaahh! Sedan var vädret super resten av dagen. Fritzoy island är en ganska lite obebodd ö. Trodde att det skulle vara en turistö, med restauranger och försäljning av olika slag, likt alla öar i Thailand.. Men så var det inte, det var ett hotellbygge på gång men annars helt orört. Vi var kanske 70 pers som kom med färjan och vi var de enda människorna på ön, så det var riktigt nice. Det fanns tre olika stränder, vi valde Nudey beach- den enda stranden med sand. Det verkade inte vara en "nakenstrand" i praktiken :) Så det var ju skönt eller va man ska säga! :) Vi spenderade hela dagen på stranden och återvände sedan, några av oss lite väl röda, till färjan kl 4. Det var verkligen en riktig paradisö, kändes som att vara på en robinson ö med regnskog i ryggen och vit sand och helt klart vatten! På vår vandring tillbaka till färjan såg vi TVÅ ormar, en av dem python! Såg även en stor spindel.. den största jag någonsin sett! Kändes coolt att se de olika djuren helt naturligt! Folk sa att man ofta kunde se sköldpaddor på ön, men det lyckades vi inte med. Lite synd. Har iaf en massa fina bilder som ni måste titta på!

http://picasaweb.google.com/hanssonanna88

Återvände sedan hem trötta av en lång dag i solen. Senare på kvällen gick jag Nadine, Alain, Mark och Chris till Casinot där killarna spelade. Hade planerat att spela lite jag med.. Men snål som jag är och för rädd för att förlora , höll jag hårt i mina pengar och tittade endast på. Vi gick sedan till en bar, Aussi Bump, spelade lite biljard. Och jag som är en så otroligt bra på biljard (NOOOT) vann faktiskt i team med Chris! Men det var väl hans förtjänst I guess! Gick sedan vidare till Honeyput, En lite mindre nattklubb där vi dansade hela natten lång!

Idag sov jag till 12, gick upp och gick direkt till frukt&grönsaksmarknaden och inhandlade en massa billigt. Har sedan badat lite i poolen och bara tagit det lugnt. Ska göra en massa läxor nu.. och funderar på att göra köttbullar till middag. :) Vore inte helt fel!

Jag har statistik över hur många som läser min blogg.. och kurvan sjunker!!! Är det för att jag skriver så tråkigt och för slarvigt eller är det för att folk börjar glömma bort mig där hemma i höst Sverige!? Hmm hoppas på det första!

Glöm inte att kolla in bilderna! De ligger lite i oordning pga att det är foton från 3 olika kameror, så ni vet.

/Anna


Kommentarer
Postat av: Elin

Det ær helt sikkert før det att jeg inte har noe internett hær på båten som kurvan synker! Førsøkte kolla på dina bilder men datorn visar bara nått grumligt.. Ser iaf att det ær fina færger o att du ær helt syyykt brun! Fuskis! Nussss/Elin

2008-10-13 @ 18:37:36
Postat av: Anonym

Hej lilla gumman! Åh...förlåt att jag inte har hört av mig på jättelänge! Det har varit körigt nu ett tag...mkt plugg, mkt jobb, mkt fest! Men nu har jag läst ikapp o tittat på alla bilder. Allt låter och ser helt antastiskt bra ut! Ser verkligen helt underbart ut på bilderna! Jag har varit o är superstressad men har tenta nu på onsdag så när den e gjord så blir det nog bättre! Ska hem i helgen me! Vi måste höras nån dag! Vi kan väl prata på skype!? Kul med gympaklubben o alla utlykter! Gud, ormarna såg asäckliga ut! <låter som du år mkt party oxå! :) Älskar dig stumpan! Puss från systeryster

2008-10-13 @ 22:43:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0