Värmerekord och regn

I söndags var det tydligen värmerekord i Queensland, varmaste dagen i November på 90 år. Woow! Mend et ska inte bli värre än vad det är nu säger folk, så det är ju bra! Det kommer även lite regn och oska då och då, så det är väl början på regnperioden.

Har inte hänt mkt sen sist jag skrev. Skola, äta, sova typ.. Idag åkte Ludde ut på en dyktrip och är borta till lördag då han reser ner mot Brisbane. Så igår va hans sista kväll. Var och åt på Casinot.

Idag var en ganska bar dag i skolan, hade 68% i use of english vilken är min sämsta del, och fick tillvaka två writings som är min näst sämsta del, och jag hade nästa B (näst högsta betyget). Så det var ju uppmuntrande! :) Eftermiddgaen var slapp och vi fick hå hem lite tidigare! Skönt:) Nu har jag varit o hyrt två filmer för kvällen!

Hoppas ni har det bra hemma i snöstormen!

Puss

Kommentarer
Postat av: SANIBO

ojoj shit! haha,

2008-11-25 @ 09:02:00
URL: http://ssanibo.blogg.se/
Postat av: Dress Like a Princess

Oh la la här är de minsann ingen värme.. bara snö :P

2008-11-25 @ 09:12:34
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/
Postat av: Linus

Hej Annipanni! Nu har jag läst massor...Va duktig du är som klarade proven även om du var sjuk! O coolt me bungyjump!:) Här hemma är det som sagt kallt som satan! Imorn har jag tenta. Ida var här en stund ikväll o åt, sen var jag på gymmet! Allt rullar på...Har dock en svacka just nu känns det som :( bevöver en energi boost, man e trött, det är mörkt, skolan e jobbig, snurrig i huvudet som vanligt! Ida är ok förresten efter hjärnskakningen, sorry att jag inte hörde av mig efter första messet. Förresten igen, Tove din kompis har gått med i sexet, hon verkar väldigt trevlig!:) Jag hade inflyttningsfest förra helgen oxå, blev väldigt lyckat...är fint här i lyan nu. Vi måste prata nån dag! Saknar dig! Har du bestämt vad du ska göra i sommar?..Åh annis, ring mig på skype! Puss älskade

2008-11-25 @ 22:48:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0