Hett Sydney

Sydney kokar! Det är typ Cairns värme, 35 grader o sol! Det känns typ smo att gå ut i en bastu när man går ut! Men men, klagade ju över att det var så kallt för några dagar sedan, så jag ska väl vara tyst! Varför är man aldrig nöjd med vädret!? antingen för varmt, kallt, blåsigt, molnigt,  soligt, regnigt eller för torrt. Inget är tillräckligt bra! :P

Igår spenderade jag dagen på biblioteket, o på stan o fixade en massa. Var även ute o sprang innan jag på kvällen socialiserade med folk på mitt hostel. Hostelet är sjukt skabbigt, o jag ser fram emot att flytta vidare, men folket är väldigt trevligt. Lite skumma men väldigt snälla och sociala! Så igår spenderade vi kvällen på takterassen till sena timmaer. Träffade två svenskar, en tjej från Uppsala och en kille från Gbg. Tjejen bodde ute i Bondi, så henne ska jag hitta på något med ikväll förmodligen.

Annars är allt bra, ska nog gå till fiket där min syster Ida jobbade när hon bodde här, o äta något snart!

Trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Inger i Urskogen

Hej igen. Klockan är kvart i sex lördag morgon. Ska åka och jobba snart. Kolsvart ute, regnar och förmodligen isgata. Känns inget vidare. Längtar till värme och ljus.

Ha en underbar helg.

Kram Inger

2009-01-24 @ 05:49:05
Postat av: Arandur

Hoppas du får en bra helg :)

Kolla gärna in min fotoblogg och säg vad du tucker om mina bilder :)

2009-01-24 @ 05:56:17
URL: http://arandur.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0